Nieuws

Renovatie keuken Carlton President te Maarssen

 

We zijn gestart met de renovatie van de keuken in het Carlton President Hotel te Maarssen.

De Firma Beuk verzorgt de keukenapparatuur en wij verzorgen de benodigde luchttoevoer en afzuiging.‎ Aangezien het behoorlijke luchthoeveelheden zijn geeft dat best veel hoodbrekens.

Juni 2018: UMC Utrecht.

 

We hebben op het dak van UMC Utrecht voorzieningen getroffen zodat er veilig in de buurt van de 31 stuks zuurkast afblaaskanalen gewerkt kan worden.

Realisatie seperate koeling Meldkamer en Telefooncentrale gescheiden van primaire net:

In samenwerking met JP van Eesteren hebben we de verplaatse Meldkamer en Telefooncentrale gerealiseerd. Op bijgaande foto de twee TSA’s met appendages.

Schatkamer 2 Domplein Utrecht

Op het Domplein tussen de Domkerk en de Dom is in bouwteam Schatkamer 2 gerealiseerd. Als Utrechts bedrijf zijn wij er trots op om onderdeel te zijn geweest van dit bouwteam en hebben zorg gedragen voor de klimaatinstallaties. Op dit moment monitoren wij op afstand continue het binnenklimaat op de navolgende parameters, Co2, relatieve vochtigheid, ruimtetemperatuur en druk geheel volgens het BAOPT principe.

De uitdagingen van dit project waren het aanbrengen van een klimaatinstallatie met zéér weinig ruimte beschikbaar en het handhaven van een constant binnenklimaat met toch zeer sterk wisselende belasting in de ruimte ten gevolge van fluctuerende groepen bezoekers.

Er is de BoApt techniek toegepast waardoor het binnenklimaat op een unieke manier gehandhaaft kan worden.

Voor meer informatie over deze techniek kijk op http://www.baopt.nl/ of bekijk de film www.youtube.com/watch?v=dKt6a6Dn2xc

Bekijk ook eens de website van schatkamer Domplein

domunder