Wij bieden...

Technisch Installatie Buro Van Dort is uw partner voor alle diensten op het gebied van gebouwinstallaties. Wij bieden u een compleet pakket aan, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de branche en beschikken over een team van ervaren, gecertificeerde en gemotiveerde professionals. 

Advies en ontwerp 

Wij denken met u mee over de beste installatieconcepten voor uw gebouw. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en software om uw installaties te ontwerpen en te detailleren. Zo kunt u rekenen op een efficiënte, duurzame en comfortabele installatie die past bij uw gebouw en uw gebruikers. 

Klimaatinstallaties installeren 

Wij verzorgen de complete installatie van uw klimaatvoorzieningen, zoals verwarming, ventilatie, koeling en luchtbehandeling. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor een vakkundige montage, afstelling en inregeling van uw installaties. Zo kunt u genieten van een aangenaam binnenklimaat in elk seizoen. 

Service en onderhoud 

Wilt u de technische systemen van uw gebouw in topconditie houden? Dan is preventief onderhoud en periodiek keuren een must. Onze ervaren en deskundige monteurs zorgen ervoor dat uw installaties optimaal functioneren, niet meer energie gebruiken dan nodig en lang meegaan. Zo voorkomt u storingen, onveilige situaties en onnodige kosten. 

Smart maintenance 

Vervangen voordat een storing optreedt, spaart extra kosten uit en voorkomt gebruikers-klachten vanwege uitval. Door analyse van de verzamelde gegevens in ons data-systeem over het oplossen van storingen zien wij waar de gemiddelde levensduur van onderdelen afwijkt van de indicatie die de leverancier geeft. Zo wordt smart maintenance mogelijk. 

Continuïteit gegarandeerd 

Met preventief onderhoud controleren we de staat van uw installaties, vervangen we onderdelen indien nodig, nemen we watermonsters en voeren we keuringsinspecties uit. Daarbij houden wij ons aan de NEN-normen, de wet- en regelgeving en de data uit onze eigen ervaring. Zo garanderen we u een betrouwbare en veilige dienstverlening.  

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.